Missa inte chansen att höra Mattias Reck!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Direkt från Vätternrundan kommer tränaren Mattias Reck och svarar på allt du någonsin undrat över om din träning. Mattias var i februari och talade på Chalmers om träningsupplägg för proffscyklister och amatörer utifrån sina erfarenheter som tränare för Giant Shimano och det seminariet blev snabbt fullbokat.

Vi är väldigt glada över att Mattias klämmer in Göteborgs cykelfestival just den här helgen. Vi har fått många frågor om varför vi valt att lägga festivalen denna helg, och svaret är enkelt – det är tävlingar nästan varje helg under våren och vi ville inte konkurrera med de mer lokala som Nationaldagsloppet eller Hisingen runt.

Cykelwebben publicerade i februari en artikel med rubriken: Planera som proffsen – supertränaren Mattias Reck tipsar. Läs den här.

Mattias pratar kl 13.00 på söndagen.

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.