Gabriella Ekström om böckerna och cyklarna

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cykelromaner? Ja det finns! Gabriella Ekström heter författaren som tidigare har  liverapporterat internationella cykeltävlingar för Infociclismo, arbetat för Cyclingnews.com som reporter, följt nio Tour de France och ett flertal klassiker som Paris-Roubaix och Ronde Van Vlaanderen. Vid sidan av detta har hon även skrivit för  Magazine Velo (Sverige) och Ride Cycling Review (Australien). Hon har arbetat som expertkommentator på TV-kanalen Viasat Sport och kommenterade cykel från OS i Sydney 2000 för SVT. Sedan 2011 har hon engagerat sig som lagledare för svenska cykellag och har arbetat med lagen Nordic Eco VCT (2011), Trek Sweden Racing (2012) och Team People4you – pwrd by Bliz. (2013). Hon har också lett landslagsuppdrag i Frankrike, Estland, Lettland och Litauen.

2010 debuterade Gabriella Ekström som författare med boken De som inte vann och följde 2011 upp med Lejontämjaren. 2013 släpptes boken Vattenbäraren som är den avslutande delen i trilogin om franske proffscyklisten Mathieu.

Ni hör – det är inte en slump att Gabriella kommer och pratar på söndag under rubriken “Min största kärlek” Det ska bli superspännande att höra henne berätta om sig själv och sin kärlek till cykelsporten.

Gabriella Ekström pratar kl 15.00 på söndagen.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.