Barnen bygger framtidens cyklar

Hej Erik Bergelin! Du arbetar ju med Ass savers annars. Vad ska ni hitta på för barn under cykelfestivalen?
-Vi vara den officiella kreativa partnern, där både vuxna och barn kan bygga sin version av framtidens cykel, och hänga upp den i lokalen. På så sätt kommer vi bygga en lite cykelutställning med kreativa framtida cyklar.
Vad är strawbees?
-Strawbees är en ny och miljövänlig konstruktionsleksak med mål att främja kreativitet och skapande i tre dimensioner. Vi finns redan på många progressiva skolor runt om i världen och vill gärna fortsätta växa där vi tillåts växa. Våra produkter används även på kända lärosäten runt om i världen när det gäller prototypande i tre dimensioner, exempelvis Chalmers, MIT i Boston och Berkeley i San Fransisco.
Får vi vuxna vara med?
-JA! :) Det bästa är när lek går över generationer, och där är Strawbees perfekt. Både för unga och gamla. Helst
tillsammans.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.