Lastcykelträff

Lastcykeln är ett vanligt inslag i framstående cykelstäder som Köpenhamn och Amsterdam. Den används ofta av barnfamiljer som klarar av både dagisskjuts och storhandling med den, och professionellt av budfirmor och cykelåkerier. Nu börjar det dyka upp lastcyklar även i Göteborg, och visst är det dags att vi visar upp oss?
Välkommen att cykla med i lördagens parad! Väl framme vid Lagerhuset samlar vi alla ekipage för uppvisning och provkörning för allmänheten. Alla cyklar som tar rejält med last är välkomna, inte minst cyklar med cykelkärror!
Kom också till festivalen på söndag och lyssna på:
Så blev jag bilfri med hjälp av lastcykel
Johan Erlandsson skaffade sig en dansk Nihola lastcykel 2006, och sålde strax därefter sin omtyckta Toyota Prius. Hör Johan berätta om sina sju år med lastcykel.

 

 

This entry was posted in Cykelmöte på Götaplatsen, Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.