“Gothenburg is like 400 times cooler than Stockholm”

http://bikesnobnyc.blogspot.com

Tja, vi vill väl inte gärna hålla på att jämföra sådär men om BikeSnob NYC insisterar så ok då.

Han tycker också det är skönt att slippa World Naked Bike Ride NYC som av en händelse råkar inträffa just den 11 juni. Vi ska erkänna att vi diskuterade värdet i att cykla utan kläder när vi planerade festivalen. Vi fattade inte riktigt grejen faktiskt. Berätta gärna för oss om det var fel!

Kom, helst med kläder, till Götaplatsen vid 11 på lördag så blir det cykelmöte och sen gemensam avfärd mot Lagerhuset. Cykla dit på vad du har. Montera dit ett soundsystem om du har lust. Bjud in några andra. Putsa lite. Vi ses!

This entry was posted in Cykelmöte på Götaplatsen, kommer till festivalen. Bookmark the permalink.

One Response to “Gothenburg is like 400 times cooler than Stockholm”

  1. Marie says:

    Jag har alltid tänkt att Naked Bike Ride är en bra idé men vid närmare eftertanke vill jag inte alls se nakna människor cykla.